Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: kai.o.hamalainen_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 10.01.2009



Hei kaikki,

Eilen iltapäivällä klo 16 aikaan näkyi Vaasassa hetken aikaa pari kappaletta "laattamaisia" helmiäisiä matalalla lounaassa, noin 5 - 8 asteen korkeudella. Tilanne oli sikäli hauska, että työmaalta lähtiessäni noin 15:40 katselin läntistä taivasta ja totesin ettei kirkkaasta kelistä ja "helmiäissäästä" huolimatta mitään näy. Tullessani kaupasta ulos noin klo 16:10 pari pilveä oli kuitenkin ilmestynyt taivaalle, ja katselin niitä vartin ajan. Värikirjo oli melko vaatimatonta ja kirkkaus kolmosen luokkaa, mutta näin ethelän miehelle oli mukavaa olla kerrankin oikeassa paikassa, sillä aiemmin olen havainnut vain Etelä-Suomen vaatimattomia harsoja ja yleistä helmiäishehkua.

-kh

--

--

Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)