Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.12.2008



Jotkut ehkä bongasivat Tähdet ja avaruus -lehdestäkin ilmoituksen.

Joensuun ylipisto yhteistyökumppaneinaan Pohjois-Karjalan kesäyliopiston, Valamon luostarin, Valamon kansanopiston ja Maaseudun Sivistysliiton järjestävän ympäristöestetiikan 7. kansainvälisen konferenssin "Taivaan ja avaruuden estetiikka"  Valamon luostarissa 26.-28.3.2008.

Aihepiiri kuulostaa mielenkiintoiselta kovien ja pehmeiden alojen kohtaamispaikalta, luonnontieteiden, uskonnon, estetiikan, kulttuurihistorian ja taiteen vuoropuhelulta.

Luennoitsijoiden joukossa näyttää olevan mm. Ursan tuleva puheenjohtaja  Tapio Markkanenkin. Myös Warkauden Kassiopeian edustajilla näyttäisi yhteistyökuvioita järjestäjien kanssa.

Olisin melkein odottanut, että ilmakehän valoilmiöt olisivat olleet jos kutsuttuina edustajina, mutta ymmärtääkseni tuonne on mahdollisuus saada lyhyitä estiyksiä. Melkein toivoisin, että ilmakehäpuolelta saataisiin osanottoa.

Konferenssi on sinänsä harrastajalle vähän tyyris, mutta alan eri näkökulmistä kiinnostuneelle varmaan antoisa. Kenties jaostorahoista  voisi löytyä vaikka avustusta.

Lisätietoja
http://www.pkky.fi/skyconference

terv.
-VeikkoM-

--

Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)