Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 17.07.2007


Minusta se ei, että paikalla ei ole kaikki, ei ole mikään syy, ettei jotain voida käynnistää aiemmin. Faktahan on, että torstaillekin tarvitaan toimintaa, muuten päivä menee seisoskeluksi.   Torstaillekin on ilmoittautunut jo 60 osanottajaa.

Mutta on erinomaisen hyvä idea ottaa pajan 'virallinen' aloitus kootusti esim. ky-jaoston yhteydessä. Siihen asia kannattaa merkata. Voi sen jatkonkin merkata meteorijaoston jälkeen, mutta minusta se on enempi sopimuskysymys.

Torstaillekin voisi merkata planetaarion pystytyksen ja vapaamuotoisen  kokeilun.

Kaiken kaikkiaaan pajojen käynnistämiset ja kootut esittelyt ovat hyviä juttuja. Rakentelupajaltakin voisi torstaille pyytää aloitussession (Laihia, Muinonen). Klo 16-17 tai 18-20 jaksolle.

Vesirakettipajahan onkin jo esittelyssä.

Yksi juttu: Lauantaille on merkitty jaostojen lyhyitä esittelyitä.   Onko näitä varmistettu. Jos niitä ei jaostoilta kysellä (henk. koht. vetäjiltä) ja varmisteta, onko jaostosta ketään paikalla, niin niitä ei takuuvarmasti saada ex-tempore syntymään.

Eli, jos tämä ei tarkasteta ja varmisteta, niin sitä ei kannata ohjelmaan merkitä turhien odotusten herättämiseksi. En itse pitäisi pahana, vaikka yhteispalaveri saisi vähän enemmänkin aikaa.

En halua sanoa, etteikö tämä eisttely olisi hyvä ohjelma, mutta mikään ei synny itsestään.

  • * *

Kun täydennyksiä on saatu ohjelmaan ja verkkoon, niin voitko vaikka Harri laittaa viestiä cygnusinfo-l -listalle, että ohjelmaa on täydennetty ja pääkohtia, mitä uutta on tullut.

  • * *

Toinen juttu: Osanottajalistan mukaan olisi käytävä paikalle tulevat yhdistykset läpi ja varmistettuva, että jonkunlainen pikkukatsaus saadaan perjantaille. Tämäkään ei synny itsestään. Harrin kanssa katseltiin jossain vaiheessa läpi mahdollisia yhdistyksiä ja päädyttiin, että ainakin seuraavat ovat mahdollisia:

          Ursa
          Keski-Uudemaan Altair
          Warkauden Kassiopeia
          Turun Ursa
          Kirkkonummen komeetta
¨         Porin Karhunvartijat
          Pollux
          Etelä-Karjalan Nova
          Castor
          Lakeuden Ursa

ehkä yhdistyksiä

          Tampereen Ursa
          Lahden Ursa

Nämä olisi käytävä henkilökohtaisesti läpi, ei kollektiivisella viestillä yhdistys- tai kerholistalle.

Sorry, että voin vaikuttaa kärttyiseltä, mutta kuulutan pitkään kokemukseen pohjautuvalla realismilla, miten asiat hoituu. Ne eivät todellakaan synny itsestään pelkästään merkkaamalla ohjelmaan.

Minä haluaisi kyllä nyt jakaa vastuuta näistä teille muillekin. Yleisissä järjestelyissä on ihan tarpeeksi työtä minulle. Voin tarvittaessa muutama ohjelma tarkastuksen tehdä, jos Harri tai Mikko koordinoitte, kuka kysyy keneltäkin.

-VeikkoM-

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)