Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Timo.Kuhmonen_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 20.02.2007



Moit,

Tänään näkyi Espoossa auringon nousun jälkeen heikohko yläpuolinen pilari. Kidevälkettä näkyi, vaikutti että olisi ollut heikohko ala-aurinko tummaa metsää vasten katsottuna. Toinen sivuaurinko näkyi, oikealla puolen aurinkoa.

Ja sitten se tarina. Eli menin katsomaan aamusella auringon nousua, kuten usein tapana on. Mutta, kun yritin päästä sisään kerrostalon katolla olevalta mattopiiskauspaikalta, eipä ovi aukene. Voihan _ät_#**_ät__ät__ät_***!!! Lukko ilmeisesti jäätynyt...Mitä siinä sitten muutakaan voi, kun lähteä talon kattoa pitkin (varovaisesti) tarpomaan toiselle puolelle kattoa josta pääsee sisään.

Mitä opin:
Tarkasta aina lukon toiminta
Pue lämminta vaatetta ylle (nyt onneksi oli vaatetta tarpeeksi...) Ota kännykkä mukaan (huoltofirman numero muistiin)

-Timppa-

--

Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)