Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: simo_markus_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 10.02.2007


Moi! Tuossa eilen tänne listalle jo kirjoittelinki viestiä mutta eipä tainnu tulla perille jostain syystä. Eli tuosta tiistain (6.2.) näytelmästä Jyväskylän suunnalla aattelin sen verran mainita että olin ite reissussa siellä suunnalla ja olihan siellä kyllä rankemman sortin tykitystä laattakidepuolella, sivuauringot parhaimmillaan kyllä aivan omissa sfääreissään, kirkkaimpia takuulla mitä olen koskaan havainnut. Ja joku tais tuossa mainitaki jo aiemmin epäilleensä "sivuauringon sivuaurinkoja" ni sen verran voin vahvistaa vaikka kuvia minulla ei akuutista kameranpuutteesta johtuen ole että kyllä siellä 46 asteen kieppeillä selvä sivuaurinko oli. Ei mikään kirkas, mutta selvä kuitenki. Näkyi vajaat viis minuuttia ihan selvästi.

Lisäksi oli sitte näitä vähän perinteisempiä ylläsivuavaa ja rengasta ja hyvin heikko pilari mutta pylväskidehalot tuntu olevan kyllä selkeesti paitsiossa. Että tämmöstä=)

-Simo Aikioniemi



This mail sent through L-secure: http://www.l-secure.net/

--

Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)