Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Ismo Luukkonen (Ismo.Luukkonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 05.02.2007


tervehdys haloväki ja muutkin ilmakehäihmiset

Jarmo Moilasen vetäytyessä syrjään pitkäksi venähtäneeltä jaostonvetäjän pestiltä paikka uhkasi jäädä tyhjäksi. Pisti miettimään, sillä halottomat UMit ovat kuin talvi ilman lunta. Ankaran sisäisen painin ja muutaman Jarmon kanssa vaihdetun sähköpostin jälkeen päädyin siihen lopputulemaan, että Kernin kaaren lisäksi haloharrastuksestani puuttuu jakso jaostonvetäjänä.

Jotta edes toinen näistä vakavista puutteista tulisi täytettyä, päätin ottaa homman vastaan (siis sen jaostonvetäjyyden, Kern ei taivaalle syttynyt). Tämä sillä ehdolla, että se muillekin sopii.

Koska tietääkseni muita ehdokkaita ei ole, en pidä vaalipuhetta, lupailen muuten vaan:

Hoidan homman vuoden 2007 osalta, eli vielä 2007 yhteenveto UMI 1/08:ssa on käsialaani. Hyvä olisi, että jatkaja löytyisi ajoissa, mutta palataan tähän ikuisuusaiheeseen vaikka kesällä.

Olen aikarajoitteinen, kuten niin moni nykyaikana, siksi pidän tavoitteeni pieninä. Tarkoitukseni on pääasiassa kerätä havaintoja ja esitellä niitä UMissa. Jos luonnistuu, yritän saada kuukausittaiset haloyhteenvedot myös jaoston nettisivuille. Toivonkin havaitsijoilta säännöllistä raportointia.
(Aion lähiaikoina valmistella ehdotuksen havaintojen raportoinnista
sähköpostitse.)

Toivon myös apua erilaisissa jaostohommissa. Havaintotietokanta olisi tietenkin huippujuttu, mutta se vaatinee toimenpiteitä Ursan puolesta. Mielelläni näkisin UMin palstoilla myös muiden kirjoituksia, esim. huippunäytelmien analyysiä, halomuotoesittelyjä ym. Toimitusapua voin antaa. Mainiota olisi myös koota porukka kasaan jossain vaiheessa vaikka
(ihan kansallisen) viikonlopputapaamisen merkeissä.

Jarmo ansaitsee valtavat kiitokset työstään haloharrastuksen hyväksi. Koen astuvani suuriin saappaisiin. Yritän kuitenkin kutistaa ne omiin jalkoihini sopiviksi ja välttää syviä ojia.

terveisin,

Ismo Luukkonen
halohavaitsija vuodesta 1985

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)