Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmo.moilanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 02.10.2006



Sain tuossa jo jonkin aikaa sitten viestin että Viitasaaren hienon halonäytelmän 8.1. 1999 (esim. uuden halokirjan takakannen kuva) kuvaaja Rainer Vilkkilä on poistunut keskuudestamme kuukausi sitten 2.9. 2006 kotonaan Palokassa. Rainer myös esitteli halokuviaan ja kertoi haloista yhdistyksissä joiden toiminnassa hän on ollut mukana. Tämä toiminta on poikinut esim. viime talvena useita jääsumuhalonäytelmän kuvia Viitasaaren seudulta.

Eilisessä, sunnuntain 1.10. Keskisuomalaisessa on hänestä tuttujen tekemä muistokirjoitus, jossa myös halot ovat saaneet osansa. Kenties ensimmäinen suomalinen muistokirjoitus jossa on halot mainittu ja kertoo varmaa hyvin siitä, kuinka paljon Rainer haloista oli kiinnostunut. Hän ei kuitenkaan ollut koskaan ns. aktiivisesti havaintoja raportoiva havaitsija jaostolle, mutta jos jotain näkyi, kuulin siitä kyllä. En valitettavasti ehtinyt tavata herraa kasvotuste, mutta puhelimessa tuli monesti keskusteltua hänen kanssaan pitkäänkin haloista.

Rainerin muistolle,
Jarmo

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)