Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 17.07.2006


No niin, halo- ja ilmakehätapaaminen Artjärvellä saatiin kahlattua onnistuneesti läpi. Teknisien järjestelyjen onnistumisesta olen jäävi sanomaan mitään, kun olin itse sähläämässä mukana. Ehkä kuitenkin kiitokset keittiöosastolle  eli Kristalle ja Aikulle.

Pienet keskeneräisyydet Tähtikalliolla eivät tuntuneet haitanneen vieraita. Tärkeintä tuntui olevan lämmin ja välitön tunnelma porukan kesken, joka huolehti onnistumisesta. Kuulin ainakin Walt Tapen kehuvan epämuodollista  henkeä.

Meitä taisi olla paikalla parhaimmillaan noin 30. Tarkka luku vielä laskematta. Ohjelmaa oli paljon, mutta se oli kiinnostavaa ja jengi jaksoi seurata. Melkoiseksi setiksi venynyttä kuvashowtakin lauantai-iltana jaksettiin katsella loppuun asti.

Meillä oli tarkoitus keräillä osanottajien ottamia kuvia kuvagalleriaan ja mahdollisuuksien mukaan saada myös esityksiä PDF:nä näkyville. Tämä on toki niin suomalaisia kuin ulkomaisiakin  vieraitamme varten.

(Webbireosluutioisia) kuvia varmaan voi lähetellä Riikosen Markolle ja/tai minulle. Osoitteita esityksiin ja sivuille ilmestyy aikanaan.

Muut paikallaolivat voivat kommentoida enemmän osanottajan näkökulmaa..

-VeikkoM-

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)