Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Kai Hämäläinen (kai.o.hamalainen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 05.06.2006



Hei,

Näyttää siltä, että tuota valkoista höytyä tulee sekä pajuista että haavasta. Lisäksi tuomissa on valkoista töhnää mutta se tulee jonkinlaisen koin pistellessä lehtiä poskeensa ja suoltaessa samalla vaaleaa seittiä, jota tuuli ei vie mennessään. Tsekkasin asian hölkkäpolun varrella pitkin Bemböleä. Omenapuut ja tuomet kukkivat täyttä häkää (ne madot iskevät tuomiin kukinnan lakattua).

Kun auringon lähitienoota katselee polarisaatiosuodinta apuna käyttäen, siellä näkyy varsinaisen männyn kehän lisäksi nyt jos jonkinlaista partikkelia tuulen viemänä. Itse asiassa kasvukauden ulkopuolellakin voi auringon ympäriltä todeta, että ilmassa tulee ja menee kaikenlaista pölyä ja roskaa, myös talviaikaan.

-kh

--

Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)