Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marko Riikonen (marko.riikonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 21.05.2006



Tapaamisen infosivu on valmis:

http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/halot/halotapaaminen2006/halomeeting_eng.html

Koska kyse on kansainvälisestä tapaamisesta, en tehnyt suomen kielistä sivua ollenkaan. Tuokaa lakanat, tyynyt ja peitot mukananne. Lisäksi varatkaa muutama euro mahdolliseen ruokailumaksuun.

Pidimme eilen Veikon ja Jukan kanssa palaverin tapaamisen järjestelyjen osalta ja totesimme että puokailun pähkäily on selvästikin kaikkein vaativin osa-alue tapaamisessa. Löytyisiköhän meidän porukasta jonkinlaista keittiö-alan ammattilaista / puoliammattilaista joka voisi ojentaa auttavan käden suuntaamme tämän asian osalta? Löydämme kyllä varmasti keittiöön henkilöitä, mutta aina olisi parempi sellainen jolla on kokemusta massojen ravitsemisesta.

Nyt kun ohjelma on julkaistu, ottaisin mielelläni teiltä vastaan tietoa kuinka aiotte olla tapaamisessa paikalla. Tämä auttaa järjestelyissä merkittävästi. Lisäksi kertokaa onko teillä prefrenssejä ruuan suhteen. Allergiat, intoleranssit, kasvisruokavaliot, ym.

Ohjelmaan varmasti tulee muutoksia. Ilmoittelen merkittävemmistä muutoksista listalla, pienemmät laitan infosivulle sen kummempaa ääntä pitämättä.

Tänään tuli taas yksi ulkomainen osanottaja lisää, Saksasta tulee Holger Seipelt -niminen heppu Claudian mukana. Nyt on siis jo muhevat 26 osanottajaa kokoontumassa heinäkuussa Artjärvelle.

Marko

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)