Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marko Riikonen (marko.riikonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 08.05.2006



Halotapaamiseen tulevat ulkomaiset vieraamme tarvitsisivat majoitusta transitiovaiheiden ajaksi lentokentältä tapaamispaikalle ja takaisin. Olisikohan eritoten Helgingissä asuvilla ilmekehä-immeisillä tarjota yöpaikkaa vieraille yhdeksi-muutamaksi yöksi? Minun 16 neliön soluun on tulossa jo tsekkikaksikko Patrik ja Martin, joten itse en oikein enää pysty majoittamaan enempää.

Tape saapuu torstaina ja menee Ruoskasen luo Hyvinkäälle. Saksan Claudia ja Hollannin PPHV tulevat mahdollisesti yhdessä ke tai to ja olisivat varmaan mati  saakka Suomessa. Claudia kyselikin minulta majoitusta. Japanin mies Yuji tulee perjantaina ja lähtee maanantaina, joten hän tarvitsisi vain su-ma yön majoituksen. Ruotsalaisten tulon ajankohdista ja tulosuunnasta ei ole vielä tietoa.

Ilmoitelkaa minulle jos tilaa löytyy niin annan asianomaisten henkilöiden emailit ja voitte suoraan neuvotella asioista. Ainakin PPHV ja Claudia tuntuivat olevan rauhallista sorttia kun heitä näin Saksassa, eikä japaninkaan mies varmaan ala heittelemään huonekaluja ikkunoista pihalle.

Marko

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)