Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: martti.penttinen (martti.penttinen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 29.12.2005



Ennen kuin avaan noita viestiä, lisäystä eiliseen. Tuli hiukan epätäsmällinen vastaus lähetettyä. Kun tekee samanaikaisesti monta asiaa,niin esiintyy sekavuutta. Saman aikaan skypeilee, käsittelee kuvia ja vastaa posteihinsa, joku kärsii. Turhaan olen sijoittanut 1000 ruplaa tohon digiin, jos siinä esiintyy sellaista joka ei siihen kuulu! Täytyy heittää vesilintua sillä ja siirtyä takaisin filmiin. Kun katsomme asiaa eteenpäin. Silloinhan tulee nämä kaikki unsharpilla tehdyt kuvamanipulaattiot kyseenalaisiksi. Koska unsharppi lisää heijastus halon, halon viereen eli toistaa sen, ja kuinka montakertaa se tehdään sitä useampi toisto tulee. Vaikka pinoisit miten monta kuvaa päällekkäin ja käytät unsharppia sama toistuu! Saan halon esille taivaalta vaikka siellä ei näkyisi mitään. Käyttäen unsharppia, niin kuin Umissa,en nyt muista tämän naisen nimeä, joka oli saanut saman aikaiseksi. Aivan turha on väittää vastaan etten tiedä kuvankäsittelystä mitään. Olen sitä opiskellut tiiviisti lähimmät kaksi vuotta, jopa neljä viisi päivää viikossa. Käyttäen eri ohjelmia, jotka tekevät unsharpissa toisista poikkeevia kuvia. Saman terävöitymisen voi tehdä Curvilla tai Levelsillä tai leijereillä. Ammattilaiset tekevät sitä työkseen ja ovat opettaneet minua. Ainoa mitä unsharpilla voi tehdä on poistaa digikalvo! En väitä että näissä kuvissani esintyisi jotain erikoista, mutta täytyhän siihen olla jokin syy miksi ne näkyy kuvassa. Kamerasssani on kuvia jossa on selvä rako näiden värirenkaiden välillä. Ikävä vain etten voi niitä vielä asentaa koneelleni, sillä kortti ei ole täysi ja on ongelma siinä, että kovalevyllä ei ole paljoa tilaa,sillä kuvat vievät 2-6 megaa/kuva ja niitä on montasataa,ei pelkästää haloja. Ne pitäisi polttaa cd:lle ja poistaa levyltä. Tai ostaa uuden koviksen. Tilaa ei tahdo löytyä kotelosta.
En olisi niitä kuvannut jos en olisi niitä omilla silmillä nähnyt!!! Ei jotkut pilari näkymät kiinnosta, sillä niitä kuvia on jo ennestään dioilla liikaakiin. En ole vielä silmiäni vaihtanut digiaikaan ja tuskin se olisi mahdollista!
MP Virrat


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)