Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 29.12.2005



Tervehdys, halo-l ja ilmakeha-l -listojen tilaajat!

Pitkään puhuttu halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilistojen yhdistäminen on nyt tapahtunut. Viime viikot ovat ainakin halo-l_at_ursa.fi-listalla olleet poikkeuksellisen vilkkaita, joten toivottavasti tämä pitkään toivottu toimenpide ei katkaise keskustelua tai hämää ketään.

Listojen yhdistämisestä puhuttiin tiiviisti jo alkusyksystä, mutta toteuttaminen lykkäytynyt. Yhdistäminen sai paljon kannatusta, mutta ei jyrkkää vastustusta, vain joitain epäileviä mielipiteitä. Myös kaikki jaostonvetäjät hyväksyivät asian. Eli mennään nyt tässä eteenpäin ja katsotaan, miten homma toimii.

Mitä on tapahtunut ja mitä tulee tehdä?

Listat on yhdistetty yhdeksi kokoamalla kummankin listan osoitteet ja poistamalla sen jälkeen duplikaatit. Huomasin, että jotkut ovat liittyneet listalle useammalla osoitteella. Nämä eri muodot jätin voimaan.

Jos jostain syystä tunnut saavat viestit kahtena kopiona, tarkasta viestien otsikkotiedoista, millä osoitteilla viestit sinulle tulevat ja tarvittaessa eroa listalle toisella osoitteista. Ongelmatilanteissa voit kääntyä myös minun puoleeni.

Uuden listan nimi on ilmakeha-l (eli siis toinen vanhoista nimistä). Vaihtoehtona oli mm. valoilmiot-l, mutta arvelimme että se saattaa tuoda listalle kaikenlaisia muitakin valoilmiöitä, jotka eivät ole meidän alaamme. Nimikysymyksestä ei tullut paljoa kommentteja. ilmakeha-l oli muistaakseni Riikosen ehdotus ja Moilasen kanssa oli juttua tuosta toisesta muodosta.

Toivottavasti kukaan ei koe ongelmana vanhan halo-l -nimen poistumista. Joka tapauksessa osoite halo-l_at_ursa.fi toimii edelleen, viestit vain ohjautuvat tälle listalle. Eli vastaisuudessa ei kannata enää lähettää viestejä sekä halo-l, että ilmakeha-l -osoitteille.

Arkistointi

Uusi lista aloittaa uuden arkistoinnin osoitteeseen: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html Tämä on muistutuksena myös viestien lopussa.

Vanhat arkistot:
http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/halo-l/summary.html http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha-l/summary.html jäädytetään sellaisiksi kuin ne ovat nyt. Uudesta arkistosta on pääsy vanhoihin helposti indekseissä ja viesteissä olevien linkkien kautta.

Oikein hyvää halo- ja valoilmiövuotta 2006 kaikille ja vilkasta keskustelua (halo-l_at_ursa.fi teki joulukuussa kaikkien aikojen ennätyksensä yli 230 viestiä!).

-VeikkoM-


» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)