Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (moilanja_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 09.01.2004



Tervehdys,

Allekirjoittaneen kotisivut osoitteessa www.netppl.fi/~jarmom/ eivät ole enää vuodenvaihteen jälkeen olleet olemassa internetpalvelun tarjoajan myytyä osan toimintaansa toiselle firmalle. Jotku ehtivät jo kysellä mihin ne on kadonneet.

Ei kuitenkaan hätää. Jatkossa kotisivuni tulevat olemaan osoitteesta www.somerikko.net, jossa tulee olemaan jatkossa varsinaiset kotisivuni. Kyseessä on minun omistama domain-nimi, joten uusia osoiteenmuutoksia tuskin tulee jatkossa vaikka palvelin vaihtuisikin.

Myös kaikki vanhat netppl-palvelimella olleet sivut (kuten esim. halo-oppaani ym.) löytyvät jo tällä hetkellä osoitteesta www.somerikko.net/old/ ja tulevat säilymään siellä kunnes saan uudet vastaavat sivut tehtyä (seuraa www.somerikko.net -alkusivua). Jos olet tehnyt linkkejä vanhoille sivuilleni, niin riittää kun muuttaa osoitteesta pätkän "netppl.fi/~jarmom" muotoon "somerikko.net/old", niin linkin pitäisi taas toimia.

Jarmo