Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 30.05.2003


-----Original Message-----
From: owner-halo-l_at_mail.ursa.fi [mailto:owner-halo-l_at_mail.ursa.fi]On Behalf Of Jarmo Moilanen
Sent: 30. toukokuuta 2003 13:10
To: halo-l_at_ursa.fi
Subject: [halo-l] Halikon tapaaminen vv2003

Tervehdys,

Muistuttaisin, että Halikkoon tulevien, varsinkin jotka aikovat syödä lauantaina ja/tai yöpyä olisi hyvä ilmoittautua. Takarajahan oli huomenna 31.5., mutta koska allekirjoittaneella pelaa tämä sähköposti "hukkuneen" (ilm. kirjaimellisesti) puhelinlinjan vuoksi (puhelin toimii, linjassa vain on liikaa häiriöitä) vain webpostina töistä tai naapurista käsin, pidennän ilmoittautumisaikaa tiistaihin (3.6.) asti. Lähellä asuvat voivat toki käydä päiväseltään, mutta ruokailuun osallistumisesta on ilmoittettava etukäteen.

Ilmoittautumisia on ollut aika vähän toistaiseksi. Myöskään tiedossa olevia tulijoita ei ole kovin paljoa. Tämän hetken tietojen mukaan paikalle olisi tulossa ilmeisesti 8 henkeä. Tuo on aika vähän, sillä tilaa olisi useammallekin. Jossain mielessä tuo voi olla hyväkin asia.

Ai niin, myös te jotka pidätte esitelmiä, niin kertokaa osallistutteko järjestettyyn ruokailuun ja yövyttekö, jotta tiedetään missä mennään onnistuu.

Pyrin päivittämään tapaamisen verkkosivun aikataulun esitelmineen vielä tänään, jos se vain onnistuu täältä töistä käsin.

Jarmo
Halojaosto

...........................................................
Maksuton sähköposti aina käytössä http://luukku.com Kuukausimaksuton MTV3 Internet-liittymä www.mtv3.fi/liittyma