Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 30.01.2003



Hei, kaikki!

Lähetin tämän viestin viime viikolla haly-l -postituslistalle, mutta koska asdiaan on tullut erityisen huonosti palautetta, niin spammaan tämän yhdelle sun toiselle listalle/henkilölle. Jotkut tulevat saamaan tämän valitettavasti useana kopiona.


Taivaan ilmiöiden kännykkä/sähköpostihälyjärjestelmä on edistynyt nyt niin pitkälle, että parin kuukauden testausvaihe voisi alkaa. Järjestelmä  on toiminnallisesti niin pitkälle, että sillä voi lähettää hälyjä kännykällä (ilmeisesti tällä hetkellä vain Soneran liittymät) sekä webbilomakkeella. Hälyjä voi ottaa vastaan sähköpostiin ja kaikkien operaattoreiden kännykkäliittymiin.

Tarvitsisimme testausvaiheeseen 10-15 käyttäjää. Erityisesti kaipaamme niitä aktiiviharrastajia, jotka seuraavat taivas aktiivisesti ja ovat potentiaalisia hälyjen lähettäjiä. Kaikilla testikäyttäjillä on käytössään pari kuukautta ilmaista käyttöaikaa ja 100 vastaanotettavaa  hälyviestiä.

Sovellus on monilta osin vielä keskeneräinen mm. dokumentoinnin osalta, mutta nimenomaan toiminnallisuuden testaamiseksi olisi hyvä saada oikeaa käyttöä.

Pyydän ilmoittautumaan allekirjoittaneelle. Lähetän heille tarkempia ohjeita.

~ ~ ~

Testivaiheen jälkeen on tarkoitus, että Ursan sponsoroi noin 10-15 tasaisesti eri jaostoista ja alueilta koostuvaa aktiiviharrastajien ryhmää, joilla on potentiaalia antaa hälyjä. Jaostot saavat osallistua näiden henkilöiden valintaan.

-VeikkoM-