Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: jarkkoko_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 27.01.2003



Tervehdys!

> Kokoontumispaikka ratkesi ensimmäisenä, sillä Jarkko Korhonen tarjosi
> tulevaa asuntoaan kokouksen pitoa varten. Ihan missä tahansa murjussa
> tällainen isomman joukon kokoontuminen ei onnistu, joten on vain hyvä, että
> Jarkon tuleva asunto sattuu olemaan Hajalan entinen rautatieasema
> Halikossa,
> Salosta vähän matkaa Turkuun päin. Liikenneyhteydet ovat siis varsin hyvät,
> vaikka junat eivät Hajalan asemalla enää pysähdy. Jarkko tosin toivoi, että
> kukaan vieraista ei sitten toikkaroi itseään ohikiitävän bendolino-junan
> alle...

Tarkennanpa hiukan vielä itse miitinkipaikkaa, ettei suuria järkytyksiä paikan päälle saavuttaessa itse kellään ilmene :). Kyseessä on 100v vanha hirsitalo, jossa ei vesijohtoa, ei sisävessaa eikä talo ole priimakunnossa mitä tulee nykystandardeihin. Sähköt tulevat enimpiin talon huoneisiin. Vessat ovat luonnollisesti pihan perällä ja tarkennettakoon vielä, että reikiä on 6 kipaletta, mahtuu useampikin kerralla helpottamaan oloaan. Mitä noista nykyajan kotkotuksista! Kaivovettä voi käyttää vain pesuvetenä (juominen vain omalla vastuulla, koska laatututkimusta ei ole tehty), mutta juomavettä on tarjolla kymmeniä litroja kyllä, ei huolta.

Majoitustilaa on vaikka muille jakaa, kunhan jokainen huolehtii makuupussin & alustan mukaansa. Joitakin patjoja on tarjolla, mutta ei muutamaa enempää valitettavasti.

Talon vierestä tosiaan kulkee junat 140-160 km/h nopeudella, joten yksikään, joka miitinkiin saapuu, ei saa mennä suoja-aidan toiselle puolelle. Nimittäin jalat (tai niiden jäänteet) edellä en toivo kenenkään miitingistä lähtevän.

Näillä edellytyksillä tervetuloa, halo- & ilmakehäystävät ja Jarmohan kerännee alustavaa listaa ilmoittautuvista (ehkä hiukan myöhemmin kun asiat loksahtavat 100% paikalleen?) ja ohjelmaehdotuksia sun muita toivomuksia saa jo esittää.

         Jarkko Korhonen