Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

havaintotornit-l@ursa.fi

viestiarkisto

Tämä havaintotornit-l@ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: harri.haukka_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 01.08.2011



Hei kaikki!

Torniverkon sunnuntain palaverin lyhyt powerpoint-esitelmä on nyt netissä PDF:nä kaikille imuroitavissa. Kokoa tiedostolla on noin 1MB. Esitelmässä oli kaksi osaa. Ensimmäisessä esittelin tulevia havaintokampanjoita (3 kpl.) ja toisessa osassa keskustelimme fotometriatyöpajan järjestämisestä. Esitelmä löytyy suoraan osoitteesta http://www.ursa.fi/torniverkko/cygnus2011_torniverkko.pdf

Oli puhetta, että voisimme keskustella työpajan ajankohdasta ja paikasta listalla. Aloitampa sen nyt tässä. Itse ehdotin Cygnuksella, että paikkana olisi Ilmatieteen laitos. Työpajan yhteydessä olisi mahdollista tutustua laitokseen ja mitä siellä oikein tehdään. Paikka sai kannatusta, mutta toki jos jollakin on muu paikkaehdotus, niin kertokaa siitä. Tiedän, että optimaalista paikkaa on vaikeaa löytää, kun torniverkkolaiset ovat hajallaan ympäri Suomea. Uskoisin kuitenkin, että vierailu IL:ssä olisi hyvä porkkana.

Ajankohtaa emme
voineet vielä juurikaan C:llä päättää, mutta lienee selvää että se on jokin viikonloppu. Optimaalista ajankohtaa ei varmasti löydy kaikille ja sen kanssa on vain elettävä. Yritetään kuitenkin välttää sitä, ettei työpajaa järjestetä minkään suuremman tapahtuman kanssa päällekkäin. Itse en kuitenkaan näe niin suurena ongelmana sitä, että jos työpaja on jonkin Ursan jaostotapaamisen kanssa samaan aikaan. Tämä siksi, koska muuten mahdollisia viikonloppuja ei ole juurikaan enää jo tässä vaiheessa vapaana. Laittakaapa siis ehdotuksia milloin työpajan voisi järjestää.

T: Harri Haukka