Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

havaintotornit-l@ursa.fi

viestiarkisto

Tämä havaintotornit-l@ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Mika Luostarinen (luostarinenmika_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 28.04.2011


Morjens,

Onkos tätä mainostettu muualla kuin havaintotornit-l listalla?

-Mika Luostarinen

On Apr 28, 2011, at 7:17 PM, Harri Haukka wrote:

> Heips.
>
> Vasta neljä tahoa on ilmaissut kiinnostuksensa eksoplaneetta workshoppiin ja se on kyllä vielä liian vähän jotta workshoppi toteutuisi. Nyt on sen verran lisätietoa, että elokuun puolivälissä Helmut Lammer olisi tulossa Ilmatieteen laitokselle. Alustava ajankohta olisi ke 17.8 - pe 19.8. Tiedän että moni ei pääse viikolla Helsinkiin, mutta voisin ehdottaa Helmutille yhtä ekstrapäivää eli lauantaita. Jos se käy hänelle, niin siloin workshoppimme voisi olla 20.8. Mutta kuten totesin, niin ilmoittautuneita on neljä ja ainakin tuplasti se tarvittaisiin, jotta workshoppia kannattaa järjestää. Miettikääpä siis vielä osallistumista. Bonuksena on se että pääsee myös tutustumaan Ilmatieteen laitokseen.
>
> Tässä ennen mahdollista workshoppia voisi aloittaa jo CoRoT:n eksojen systemaattisemman havainnoinnin. TRESCA:ssa on juuri julkaistu kasa CoRoT:n kohdetietoja (muuten osana sen keväisen Itävallan workshopin tuloksena). Linkki TRESCA:n sivuille ohessa http://var2.astro.cz/ETD/CoRoTCandidates.php. Lisäksi voisi havaita "vanhempiakin" CoRoT:n löytämiä eksoplaneettoja. Tosin nythän alkaa olemaan jo hieman haasteellista tehdä eksohavaintoja, mutta jos jokusen ehtisi ennen kesää havaita ja sitten heti elokuussa voisi jatkaa.
>
> T: HarriH