Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

havaintotornit-l@ursa.fi

viestiarkisto

Tämä havaintotornit-l@ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Harri Haukka (harri.haukka_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 09.05.2010



Heips.  

Latetaampa tällekkin listalle jotain infoa tästä tapahtumasta. Eli EPSC 2010
(European Planetary Science Congress) pidetään tänä vuonna Roomassa syyskuun
19.-25. päivä ja jälleen kerran ohjelmassa on oma osio tähtiharrastukselle
(http://meetingorganizer.copernicus.org/EPSC2010/sessionprogramme/OA). Jos
asia kiinnostaa, niin tuonne lähtemistä kannattanee harkita. Allekirjoittanut menee työasioiden puitteissa paikanpäälle ja viimevuoden perusteella siellä on paljon nähtävää ja kuultavaa tähtiharrastajille. Tuonne voi myös ehdottaa omaa posteria tai puhetta, jos kiinnostaa. Varsinkin posterit ovat helppoja saada menemään läpi valintaseulan. Opiskelijoille on myös tarjolla avustusta (jos sellaisen vaan sattuu samaan). Lisätietoa tapahtumasta voi kysellä allekirjoittaneelta.  

PS: Vaikka sivuilla lukee, että tiivistelmien takaraja on nyt maanantaina 10. päivä, niin se ei pidä paikkaansa. Sain sähköpostitse tiedon, että se on siirretty keskiviikkoon 26. päivä tätä kuuta.  

PPS: Viimevuosina amatööripostereiden taso on ollut sen verran ”vaatimaton”, että monista havaintohankkeista yms. mitä Suomessa on tehty saisi erittäin hyvän posterin. Niin ja niillä saisi varmsti luotua uusia kansainvälisiä kontakteja.  

T: HarriH