Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

havaintotornit-l@ursa.fi

viestiarkisto

Tämä havaintotornit-l@ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: harri.haukka_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 09.08.2007



Ok.

Kommentteja tuli ihan mukavasti ja alustavan arvioni mukaan paikkana eniten kannatusta sai Hankasalmi ja ajankohdaksi tuntui käyvän lauantai 25.8.

Nyt sitten haluaisin vielä kuittauksen, että onko toi ok, vai onko vielä muita toiveita paikasta tai ajankohdasta. Kirjaan sitten ylös osallistujien määrän, jotta saamme jonkinlaisen kuvan kuinka moni on tulossa.

Minulle tuo ehdotettu paikka ja ajankohta käyvät. Itse varmaankin käyn samalla reissulla havaitsemassa Härkämäellä (kun on sen verran lähellä). Eli ne jotka haluavat tulla minun kyydissä kurssille, saavat varata reissuun aikaa perjantaiiltapà ¤ivästä sunnuntain alkuiltaan. Periaatteessa pari henkilöä voi varmaan myös yöpyä Härkämäellä perjantaina ja/tai lauantaina ja havaita sielläkin. Jos tämä siis käy vain Markulle etc.

Toivon, että vastaatte sunnuntaihin mennessä jotta on pari viikkoa aikaa suunnitella tarkemmin mitä tehdään. Arto jos voisit olla tässä kurssin vetäjän roolissa, niin se olisi mainioita. Myös Varkauden porukka voisi valmistella jotakin omien kokemuksien perusteella.

T: HarriH