Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

havaintotornit-l@ursa.fi

viestiarkisto

Tämä havaintotornit-l@ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Harri Haukka (harri.haukka_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 05.01.2007



Moi kaikki.  

Havaintotorniverkon sivuille on tehty pieniä päivityksiä. Nyt siellä on Ursan blogipalvelun mukanaantuoma uutissivusto joka näyttää ihan hienolta ja varmasti on hyödyllinen. Mielestäni tälle uutissivulle voisi antaa hieman useammalle käyttöoikeudet, jotta hyvät uutiset tulisivat sinne heti eikä vasta joskus viikkojen jälkeen. Tämä myös helpottaisi ylläpitoa (siis minua) kun ei tarvitsisi erikseen kysellä uutisia muilta ja sitten laitella niitä viiveellä sivustolle. Mäkelän Veikko lienee se henkilö joka voi tätä uutisblogin käyttöä opastaa ja antaa tarvittavat tunnukset. Olisi varmaan hyvä, jos jokaisella verkkoon kuuluvalla taholla olisi yksi henkilö joka voisi kirjoitella uutisia. No mutta sivustoa yritetään kehitellä koko ajan ja voisin kuvitella, että noin kuukauden päästä pidettävässä yhdistysseminaarissa on sen verran torniaktiiveja paikalla, että voimme asiaa pohtia vielä kasvotustekkin.  

PS: tarkistakaa viellä omat tietonne sivuillta, että ovatko ne kunnossa. Olen pyrkinyt päivittelemään niitä aina kun on tullut tarvetta muutoksille, mutta muuttoni takia en ole ollut netin ääressä kovinkaan aktiivisesti ja sen vuoksi jotakin on voinut mennä ”ohi silmieni”.  

http://www.ursa.fi/torniverkko  

http://www.ursa.fi/blogit/torniverkko/  

T: HarriH