Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

havaintotornit-l@ursa.fi

viestiarkisto

Tämä havaintotornit-l@ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.05.2006



Hei!

Kuulin, että männä viikolla oli ollut Suomen tähtitieteilijänseuran järjestämien tähtitieteilijäpäivien yhteydessä seminaari, jossa keskusteltiin harrastajien mahdollisuudesta olla mukana tutkijoiden hankkeissa. Arto Oksanen ja Petri Kehusmaa olivat olleet kutsuttuina mukana.

Koska asia mitä suurimmassa määrin koskettele myös tätä meidän verkostoamme,  niin olisi mukava jos Arto ja PEtri voisitte vähän referoida käytyjä keskusteluja. Artolta pientä tarinaa jo pyysinkin, mutta viikonloppuna ei vielä ehtinyt.

  • * *

Asiasta oli vähän Astronetin puolella ja Haukan Harri viritteli keskustelua siitä, mitä verkoston puolelta voidaan luvata, kun osanottajat tietenkin itse tekevät ratkaisunsa, mihin osallistuvat. Tämä voisi olla hedelmällinen aihe keskustella täälläkin.

  • * *

Lisäksi, kun tässä ollaan oltu hiljaa, niin voitaisiin kesätauon aikana vähän miettiä, mihin suuntaan ja millä tavalla kehitämme tätä torniverkkoa. Varmaan Cygnuksella pidämme taas palaverin. Voisiko sinne saada ihan oikeasti jonkun pikku esityksen aihepiiristä?

-VeikkoM-