Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

havaintotornit-l@ursa.fi

viestiarkisto

Tämä havaintotornit-l@ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 25.01.2005



Hei!

Keskustelu fotometria kurssista jäi vähän auki. Jotta asian olennaisissa jutuissa päästäisiin eteenpäin, niin täytyisi edetä jotenkin.

Artjärven ohjausrakennus on käytettävissä, vaikka ihan "priimakunnossa" se ei olekaan. Yritän varmistaa laitteiden  käytettävyyden. Netti ja tietokoneita on toki käytössä. CCD-kuvaaminen sään salliessa lienee mahdollista.   Voin kysellä minua paremmin tietäviltä viimeisimmän  tilanteen.

Jotta yleensä kannattaisi järjestää, niin pitäisin tärkeänä,  että ehdotettu aika 19.-20.2. sopisi muutamalle keskeisimmälle henkilölle: Johannalle, Artolle sekä jollekin meistä Artjärven projektiporukasta.

Voisi ajatella, että pääosa toiminnasta keskitettäisiin lauantaille 19.2. Ja sään salliessa voitaisiin illalla sitten havaita. Pitkämatkalaiset voisivat yöpyä.

Voisi olla järkevää, että kaikki, joille aika sopii, niin ilmoittautuisivat, vaikkapa minulle ja/tai Johannalle vaikkapa ensi viikon loppuun mennessä, jolloin voisimme arvioida tuleeko tarpeeksi porukkaa ja pystytäänkö homma järjestämään. Välittömästi tämän jälkeen laitettaisiin tieto julki ja käytännön ohjeita.

-VeikkoM-