Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

havaintotornit-l@ursa.fi

viestiarkisto

Tämä havaintotornit-l@ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Markku.Nissinen@hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 25.11.2004



Hei!

Olisiko fotometriakoulutus Artjärvellä? Vai Helsingissä?

Esim. Varkaudesta tultaessa pitäisi porukan olla jossain yötä ja esim. Artjärvellä jos voisi yöpyä, niin olisi matkajärjestelyjen kannalta
parempi. Sama tilannehan on muillakin
pitkästä matkasta tulevilla. Arjtärvellä mahtunee yöpymään n. 12 henkilöä, ainakin mitä
meteorijaoston syystapaamisen suhteen
oli tilanne.

Hotelli- yms. majoitus
esim. Helsingissä on aika kallis vaihtoehto, mutta ei kuitenkaan poissuljettu, aika monelle on kuitenkin este. Porukkaa olisi kuitenkin varmaan tulossa aika paljon koulutukseen. Tätä taustaa vasten voisi olla parempi järjestää koulutus myöhemmin; ensi vuoden puolella, että tiedotusta koulutuksesta saataisiin levitettyä harrastajille.

Tuon tälle foorumille esille, että
Varkaudessa on Ursan tähtipäivät 8.4 - 10.4.2005.

Sinne tulevat mahdolliset asiat
ei ehdi enää tälle havaintokaudelle eli siinä suhteessa ei riitä tietenkään ainoaksi lähiaikoina järjestettäväksi koulutukseksi yms., mutta voisiko siihen yhteyteen ajatella järjestettävän jotain tämänkaltaista koulutusta vaikka seuraavaa havaintokautta varten? Majoitus on koulumajoitus ja paikalla on harrastajia paljon. Ohjelmaa ollaan suunnittelemassa tähtipäiville parhaillaan. Koulutus (tai havaintotulosten läpikäynti menneeltä havaintokaudelta yms.) menisi aika väistämättä päällekkäin muun ohjelman (yleisöesitelmien yms.) kanssa, mutta käytössä on koululuokkia esim. koulutuksen järjestämiseen koko tähtipäivien ajalle. Paras aika voisi ehkä olla lauantaina 9.4.2005.

Terveisin,

Markku Nissinen
puheenjohtaja
Warkauden Kassiopeia ry