Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

havaintotornit-l@ursa.fi

viestiarkisto

Tämä havaintotornit-l@ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Harri Haukka (harri.haukka@hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 22.06.2004



Hei.

Perjantain ohjelmassa on kello 16-18 aikalailla vapaata, ellei mene tutustumaan paikallisiin nähtävyyksiin. Mielestäni silloin olisi riittävästi aikaa käsitellä esillä olevia asioita. Tuskin tästä havaintotorniverkon "jäsenistä" kovinkaan moni välttämättä eksyy turistikierrokselle. Jos tämä ajankohta ei ole sopiva, niin sitten odottaisin hyviä ehdotuksia. Tämä siis jos sunnuntaille varattu aika ei ole sopiva tai riittävän pitkä. Tuo sunnuntain ajankohta voi olla myös hankala, koska moni on varmaan jo lähdössä kotia päin. Näin ollen osanotto voi olla laimeaa.

T: Harri Haukka
  -----Alkuperäinen viesti-----
  Lähettäjä: owner-havaintotornit-l@hidden_email_address.net [mailto:owner-havaintotornit-l@hidden_email_address.net]Puolesta Markku.Nissinen@hidden_email_address.net
  Lähetetty: 21. kesäkuuta 2004 8:36
  Vastaanottaja: havaintotornit-l@ursa.fi   Aihe: [havaintotornit-l] Re: Cygnus ohjelmaehdotus

  Hei!

  Olisi hyvä pitää se tähtitornihankkeiden yhteistyöpalaveri   Cygnuksella tänäkin vuonna. Harri ja minä olemme   Cygnuksella tänä vuonna koko Cygnuksen ajan.

  Liittyen tähän tähtitornihankkeiden yhteistyöhon   meillä olisi tarkoitus Harrin kanssa pitää pieni   esitelmä Härkämäen observatoriosta yms:   (laitoin tästä ohjelmaehdotuksesta mailia c2004(at)ursa.fi   postiosoitteeseen, joten se varmaan tulee johonkin   kohtaan Cygnuksen ohjelmaan)

  kesto n. 20 minuuttia. PowerPointilla tehty,   tarvittaisiin videotykki. sisältö mm.:   kuvia, havaintoja, matkakertomus VT2004 konferenssista   Tsekissä, Härkämäen observatoriosta tarkemmin.

  ohjelman nimi esim.: "Warkauden Kassiopeian toimintaa"

  Esityksen pitäjät: Harri Haukka ja Markku Nissinen.

  Tämä esitelmä ei saisi olla päällekkäin:   meteorijaoston ohjelman
  kpk jaoston ohjelman
  yhteisten asioitten palaverin
  tähtitornihankkeiden yhteistyöpalaverin kanssa

  Tämä voisi olla esim. perjantain iltaohjelmassa tai   mahdollisessa lauantain iltaohjelmassa.

  Terveisin,

  Markku Nissinen
  puheenjohtaja
  Warkauden Kassiopeia ry