Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

havaintotornit-l@ursa.fi

viestiarkisto

Tämä havaintotornit-l@ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Harri Haukka (harri.haukka@hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 28.01.2004



Hei.

En voi puhua suoraan yhdistyksemme nimissä, mutta seuraavassa on seikkoja jotka helpottavat projektin suunnittelua ja kulkua

  1. Tiedustelkaa jäsenistöltänne, että minkälaista alan ammattilaista sieltä löytyy. Vähänkin suuremmasta porukasta löytyy lähes kaikki ammattitaito mitä tarvitaan (sähkö, rakennus, suunnittelu, paperityö,...). Ainakin meiltä löytyi jäsenistöstä muutamaa hommaa lukuunottamatta kaikki osaaminen.
  2. Käyttäkää hyväksenne kaikki mahdolliset kontaktit ja tutut joista voi olla hyötyä projektissa. Vähän kyselemällä voi löytyä yllättäviakin yhteistyökumppaneita ja sponsoreita.
  3. Talkoisiin kannattaa saada mahdollisimman paljon porukkaa (sanomattakin selvää). Siitä huolimatta talkootunteja tulee hirveästi. Riippuen tietysti projektista.
  4. Työmäärä on noin (karkea oma arvio) kuuden hengen porukalla vuosi (viikonloppuisin ja kesällä joskus viikolla). Meidän urakkaa hieman helpotti kun apurakennusta ei tarvinnut perustuksista asti rakentaa, vaan runko saatiin valmiina (vanha työmaakoppi).

Nissisen Markku varmaan kertoilee tarkemmat arviot, mutta tässäpä oli minun henkilökohtaiset arviot työstä. Toivottavasti auttoi edes jotenkin. Ja tervetuloa vierailemaan keväällä observatoriollemme. Putki saadaan torniin tulevana lauantaina ja sitten pääsee täysimittainen havainnointi alkamaan.

-----Alkuperäinen viesti-----
Lähettäjä: owner-havaintotornit-l@hidden_email_address.net [mailto:owner-havaintotornit-l@hidden_email_address.net]Puolesta mikko olkkonen Lähetetty: 28. tammikuuta 2004 14:58
Vastaanottaja: havaintotornit-l@ursa.fi
Aihe: [havaintotornit-l] työmäärä

Moi! Jatkamme Kirkkonummella havaintokeskuksen suunnittelua. Onko Härkämäeltä, Tähtikalliolta tai muusta kohteesta saatavana tietoa, paljonko tähtitornit ja/tai huoltorakennukset ovat vaatineet talkoo ja/tai palkkatyötä. Karkeakin arvio työmäärästä kiinnostaa minua. m0

.............................................................
 MTV3 Laajakaista - Hauskemman elämän puolesta.  http://www.mtv3.fi/liittyma/hankinta/laajakaista/