Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marja Wallin (marja.wallin_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 22.12.2005



Hei,

Jaaha, se on sitten digikameran osto edessä. Tuli ihan oikeasti nyt lähestulkoon itku kun en saanut kuvattua mitä tuolla taivaalla näkyi. Ja pomolle lähtee viesti, että ottakoot vaikka palkasta jatkossa kun juoksen tuonne ulos kameran kanssa. Mua ei kiinnosta. Kyllä nyt ****ttaa. Ja rankasti.

En havainnut täältä ikkunasta kurkkiessa mitään muuta kuin 22 renkaan, ylläsivuavan (vai onko näillä keleillä jotain muuta, hyyyvin kirkas ja värikäs?) ja superkirkas 22 sauri, siitä auringosta poispäin suurinpiirtein saman matkan verran se toinen vähän himmeämpi sauri (44?) ja sitten sellainen v-kuvio auringosta hieman ylöspäin (Moilasen kaari?).

Saattoi siellä jotain muutakin olla, mutta näin aloittelijana en osaa vielä katsoa oikeisiin paikkoihin. Ja huonot havainto-olosuhteet kun piti vain ravata ikkunasta toiseen. Nyt tykkilumipilvi on haihtunut ja aurinko katoaa näkyvistä.

Haloinnostus kyllä kasvoi. Eksponentiaalisesti. Varsinaisesti toinen talvi vasta kun näitä katselen.

Marja W, halonyyppäri

-- 
Valo siellä tunnelin päässä on vain juna