Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (moilanja_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 15.12.2005



Tervehdys kaikille,

Palaan pitkästä aikaa tähän kysymykseen Ursan halojaoston vetäjyydestä. Kuten jotku ovat huomanneet, viime Ursa Minoreissa ei ollut sivuaurinko-palstaa. Tämä tarkoittaa kahta asiaa, a) olen ollut todellakin lomalla asian suhteen ja b) uutta vetäjää halojaostolle ei ole ilmaantunut.

Montako ehdokasta ilmoittautui sen jälkeen kun "uhkasin jaostoa tuuliajolla"? Ei yhtään. Ilmeisesti Ursan jaostotoimikunta ei myöskään ole löytänyt ketään.

Olen uhkaillut lopettaa hommani myös "virkaatekevänä vetäjänä" vuoden vaihteessa eri yhteyksissä. Se tarkoittaisi jaoston kuihtumista sähköpostilistaksi ja kotisivuiksi.

Jääkö jaosto sitten todellakin tuuliajolle?

Ei jää. Sellainen ei ollut alunperinkään tarkoitus, mutta kun hyvällä ei löytynyt uutta vetäjää, niin turvauduin hiukan rumempaan temppuun. Mutta likainen temppukaan ei auttanut...

Näin Joulun alla ja tässä tilantessa onkin hyvä ilmoittaa, että otan halojaoston vetäjän tehtävät tästä eteenpäin jälleen hoitooni. Ellei jollain ole jotain sitä vastaan?

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että UMi:n numeroon 1/2006 on tulossa Sivuaurinko-palsta, mutta tarkoitukseni on jatkossa hakea hiukan uutta kuviota palstalle (ehdotuksiakin otan vastaan). Lähinnä siksi, että halo-l listaa seuraa useita uusia haloista kiinnostuneita ihmisiä. On ehkä syytä välillä huomioida heidätkin.

Koska Sivuaurinko-palsta julkaistaan aina tuoreeltaan myös jaoston kotisivuilla, niin nekin joille ei Ursa Minoria tule, pääsee Sivuaurinko-palstaa lukemaan.

Ai niin, se vetäjänvaihdos olisi kuitenkin tervetullutta vaihtelua ihan jaostonkin kannalta, joten kiinnostuneet voivat yhä ottaa minuun yhteyttä jos siltä tuntuu... Olette saaneet nyt aikalisän...

Kommenttia?

Jouluisin terveisin,
Jarmo Moilanen
Halojaoston vetäjä

...................................................................
Luukku Plus paketilla pääset eroon tila- ja turvallisuusongelmista. Hanki Luukku Plus ja helpotat elämääsi. http://www.mtv3.fi/luukku