Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 25.11.2005



Hei!

Tuossa syyskuulla käytiin keskustelua halo- ja ilmakehälistojen yhdistämisestä. Se sai jonkun verran kannattavia kommentteja ja molempien jaostojen vetäjiltä tuli tuolloin puoltavat kommentit.

Toisaalta, silloin ja myöhemmin on jotain epäileviä lausuntoja tullut. Niinpä, ennenkuin lopullisesti laitetaan listat yhteen, on pakko vielä kysyä, onko jolloin esittää selkeitä vasta-argumentteja listojen yhdistämistä vastaan?

Selviä synergiaetuja näinkin lähekkäisten aihepiirien harrastajien juttujen niputtamisesta yhteen on arveltu olevan. Lisäksi monia vähän kiusaa saada ristiinpostitetut viestit kahteen kertaan. Toisaalta on pelätyy, että joitain kyllästyttää saada keväällä paljon haloaiheisia viestejä ja esim. kesällä yöpilviraportteja. Listoilla oli paljon yhteisiä nimiä, mutta oli iso joukko niitä, jotka olivat vain toisella listalla. Osa tästä selittyy ehkä sillä, että ei vain ole tullut liittyneeksi toiselle listalle tai tieto toisen listan olemassaolosta on puuttunut.

Olen kyllä juuri aloittanut tekniset valmistelut yhdistämisen suuntaan, mutta ennen kuin teen asiat loppuun, haluan varmistua, ettei iso joukko ihmisiä pahoita mieltään ja lähde pois kokonaan.

-VeikkoM-