Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Ismo Kauko Luukkonen (iluukkon_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 02.04.1999



hyvaa huhtikuuta kaikille!

maaliskuu paattyi Turussa 31. paiva nayttaytyneeseen hentoon ja hetkelliseen kakskakkoseen. Ja (halo)huhtikuu taas alkoi hiukan myohassa 1. ja 2. paivan valisena yona kello 4.55 kun lopputyon piinaama mieleni ei saanut unta. Sivukuu hyvin hennossa pilvessa ja kun oikein kurkotin (puoli ruumista ja painopiste ulkona kolmannen kerroksen kattoikkunasta, alla vain katu) nakyi se toinenkin skuuppi, eika sitten muuta.

Sitten toinen mieltani piinaava asia. Viime paivien... ei kun oiden mukava kuunhalotarjonta herkisti tilastollisiin muisteloihin. Oma ennatykseni kuun halojen metsastyksessa on vuodelta 87, jolloin saalistin kuisen halon kaikkiaan 33 yona. Mutta tuolloinhan kykinkin kaiket yot ulkona muuttujia vaijymassa (mukavaa puuhaa, suosittelen kaikille). Mutta mika mahtaa olla Suomen ennatys talla saralla? Paljonko kuun tuotoksia nailla leveysasteilla on havaittavissa? Jos en vaarin arvaa, niin riikoselta tata olisi ensiksi kysyttava, mutta voivathan muutkin kertoa saavutuksistaan!!

nain turinoi Ismo

ja hyvaa yota!