Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Teemu Ohman (tohman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 29.03.1999


Terve teille.

Näkyypä tapahtuneen kaikenlaista tuossa viimeisen puolentoista lomaviikon aikana. UMikin lopulta ilmestyi. Sauri-palstalla on useampiakin kokolailla sekavia pätkiä, ja ainakin yksi pianovirhe, joka tekee sen sisältävästä virkkeestä tyystin tolkuttoman. Korjattakoon se. Moka on sivulla 5, 120:n saurikaaria käsittelevän kappaleen toisessa virkkeessä. Virkkeen alun tulisi kuulua: "Moilasen tilastoissa niitä ei ole nimetty 120:n sivuaurinko_pilareiksi_..."

Kuten Veikko jo mainitsi, on kevätprojekti tarkoitus toteuttaa lähinnä vain jonkunmoisessa sähköisessä muodossa. Syy siihen, ettei mitään hienompaa ole luvassa, on yksinkertaisesti siinä, kuten poijjaat jo totesivatkin, että se vaatisi reippaanpuolesisesti kokolailla täyspäiväistä työtä, eikä siihen meikäläisellä tällä haavaa ole mahiksia. Rykäistään nyt listalaisten toimesta kuitenkin sähköinen projekti kunnialla läpi, eli huhtikuisia havaintoja sopii raportoida paitsi tietysti lomakkeille (UMissahan niitä kyllä sitten joskus esitellään), niin sukkelasti myös listalle, tai jahka www-sivu kenties valmistuu, niin sitä kautta myös.

Valkean taivaan vieraiden uuden painoksen ilmestyminen on Suuri Tapaus. Viralliset kiitokset & hatunnosto uudistuksesta päävastuulliselle, eli Mikalle ovat paikallaan. Siis kiitos. Ala on mennyt niin reippaasti eteenpäin, että uusittu opas on lähestulkoon välttämätön hankinta kaikille kynnelle kykeneville haloista kiinnostuneille.

Loppuun vielä pieni muistutus siitä, että helmi- ja maaliskuun havaintoja olisi suotavaa alkaa pikkuhiljaa siirtelemään muistikirjojen kätköistä lomakkeille, jotka edelleen saisivat päätyä minulle. Olisi hyvä, jos UMissa olisi esiteltävänä muitakin kuin napa-alueiden halohavaintoja.

Aamupäivällä muuten täkäläisellä taivaalla vierailivat ainakin 22r, sauri, ja pitkähkö renkaaksi tuomitsemani 46 halo. Kevät vissiin yrittää tulla tännekin.

        Teemu