Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 29.03.1999



> Vaalassa oli perjantain ja lauantain välisenä (26/27.3.) yönä selvä 9 asteen
> rengas 22 asteen renkaan kanssa kuulla. Muuten on ollut todellakin surkeaa
> kuten Timo totesi...

Nyt viikonlopun aikana oli jo orastavia kevään merkkejä taivaalla, vaikka halosaldo jäikin pieneksi. Pari yöhaloa kuulla (joista toisen näin, 22R, ja toisen kuulin Timo kiinnoselta) sekä 27.3. illansuussa 22R+ylläsivuava.

-VeikkoM-

PS. Yritän väsätä jonkunlaisen raporttilomakkeen halojaoston sivuille kevätseurantaa varten. Puhuin asiasta yksityismailissa Teemun kanssa ja ehdotin, että lomakkeelta voisi tulla postaukset suoraan tänne listalle.

Samaten, jos saisin rungon kasaan jonkunlaisesta raporttisivusta, jolla voitaisiin julkaista havaintotilannetta Suomessa ja miksei muuallakin Euroopassa. Eli olisi kiva, jos kaikki haloja nähneet kertoisivat, jos ei päivittäin niin ainakin viikottain näkemistään haloista.

Kolmas juttu. Sillanpään Mika laittoi uuden halo-oppaan ns. pdf-tiedostoina halojaoston sivulle. Niiden lukemiseen tarvitaan ilmaista Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa, jonka saa www.adobe.com:sta.