Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Teemu Ohman (tohman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.02.1999


Moi porukat.

Tuli massiivijakelulla tuommoinen höpinä. Deleteä vaan jos olette vanhuksia, mutta jos nuorempaa porukkaa, niin lukekaa ja ottakaa rahat pois (tai mitä ne nyt sitten tarjoavatkaan) ja mainostakaa haloja siinä sivussa.

Tavallisten halojen tarjonta on muuten ainakin täällä Suomi-neitokaisen vyötärön kieppeillä viime aikoina ollut aika rätväkkää.

Ai niin, pojat selvisivät hengissä ainakin Uuteen-Seelantiin asti, vaikkei lento mitään herkkua ollutkaan.

Viikonloppua.

                Teemu (vanhus)

Ohessa tiedoksenne ja mahdollisia toimenpiteitä varten koskien nuorisojäseniänne. Toivon runsasta osallistumista eri projekteilla, jotka koskettelevat tähtiä ja avaruutta. Projektille on eduksi, mikäli harrastus, havainnointi ja muistiinpanot kattavat useita vuosia ja on ollut pitkäjänteistä. Toivon, että kerrotte mahdollisuudesta nuorisojäsenillenne!

Tutki-Kokeile-Kehitä -kilpailu on luonnontieteen ja tekniikan harrastajille tarkoitettu näytön paikka. Kilpailussa on kolme sarjaa: 1 peruskoulun alemmat luokat,
2 peruskoulun ylemmät luokat sekä
3 nuorisoasteen opiskelijat (korkeintaan 21-vuotiaat).

Kilpailuun voi ottaa osaa erilaisilla projekteilla. Tämän vuoden kilpailun teemana on ympäristö (laajasti ymmärrettynä) - mukaan mahtuvat niin koneet ja laitteet kuin tietokoneohjelmat tai perustutkimukseen liittyvät tutkielmat. Aihe on vapaasti käsiteltävissä.

Kilpailu on samalla Suomen karsinta erilaisiin kansainvälisiin kilpailuihin. Vaikka kilpailuun osallistuvien ryhmien kokoa ei ole rajoitettu, on syytä huomata, että kansainvälisiin kilpailuihin voi osallistua korkeintain kolmihenkisillä ryhmillä.

Viimeinen vastauspäivä on 15.3.1999.

Kilpailumateriaalia saa lisää Kerhokeskuksesta puh. 09-135 6610/Tiina Karhuvirta.

                Ystävällisesti

		Tiina Karhuvirta
		opintosihteeri

Tiina Karhuvirta
Kerhokeskus - koulutyön tuki ry
Clubbcentralen - stöd för skolan rf
(Center for schoolclubs)
Mariankatu 15 A 11
00170 Helsinki
puh. 09-135 6610
fax. 09-135 7752
email: tiina.karhuvirta_at_kerhokeskus.inet.fi