Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: MARKO RIIKONEN (RIIKONMA_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 26.01.1999



Taysin mahdolista, juna pystyy varmasti pollayttamaan ilmaan juuri sellaiset luminukleit etta display muodostuu kunhan kosteusolosuhteet ovat kohdallaan. Mutta on myos mahdolista, etta lahde on ollut jotakin muuta, esimerkiksi etta kiteet ovat sataneet alas jostain tehtaan savuista. Fairbanksissa kolme vuotta sitten metsastimme halonaytelmia autolla ja displayita tuli yleensa parhaiten jonkin tehtaan savupilven alta, varsin kaukana itse lahteesta. Toisinaan lahdetta ei pystynyt edes tunnistamaan.

    Mutta kuten sanottua, tuo junajuttu kuulostaa aivan varteenotettavalta. Moilasen kaaren tapaus onkaiken kaikiaan hyvin mielenkiintoinen, me yritetaan tanaan taas saada materiaalia, elavia kiteita mikroskooppiin, eilen hexaani oli vuotanut pullosta kameralaukkuuni. Replikoista on hyvin hankala saada mitaa selkoa, mutta uskoisin etta nekin autaisivat jos vain saisimme samanlaisen teravasti definoituneen Moilasen niinkuin sinulla oli.

                                        Marko