Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: JARMO MOILANEN (moilanja_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 14.01.1999



Moro,

Pitaapa tuossa vahan ottaa sanojaan takaisin... Inhottaa tehda niin mutta pakko kait se on kun tuli puhuttua lapia paahansa. Kavin tuossa lapi replikoitani mita taalla olen ottanut ja etsin sulamisen merkkeja... Eipa hirveasti tarvinnut etsia. Useimmissa replikoissa on sulamisen merkkeja ja syy lienee se etta olen pitanyt laseja lampimassa paikassa. 2mm lasilevy kun ei aivan heti jaahdy naissakaan lampotiloissa. Olipa muutama viimeaikainen replika taysin pilalla sen vuoksi...

Ruiskumaalaaminen ei muuten ole ongelma. Se ei ehka ole mita toivoo mutta kylla silla ihan kelvollisia replikoita tulee. Se jos lakka jumahtaa purkkiin onkin sitten toinen asia.

Pieni kaytannonvikki aloitteleville kidejaljentajille. Ostakaa jotku halvat hanskat ihan sita varten etta kaytatte niita replikoinnissa. Toisen hanskan voi silloin aivan surutta antaa sotkeentua lakkaan sita ruiskutellessa... Lasilevyn pitaminen kadessa ruiskuttamisen aikana on ehdottomasti paras tapa.

Riikoselta myos hyva neuvo replikoinnista: pitakaa kamera kaukana!

Jarmo



Jarmo Moilanen
The Amundsen-Scott South Pole Station
e-mail: moilanja_at_spole.gov