Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Teemu Ohman (tohman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.01.1999


Tässäpä olisi Riikosen pojan jouluisia tunnelmia Etelänavalta, vähän myöhässä, mutta kuitenkin. Tämä vuosi on alkanut rajuhkolla pyramidipyörityksellä, päivätolkulla 9:n renkaita ja 9:n sivuaviakin matkassa. Aurinkokaarikin on vilahtanut. Tosikovaa pylväskamaa ovat äijät vielä kaipailleet, mutta niinhän me kaikki...

        Teemu

Terve mieheen,

24.12. nakyi etelanavalla 46 allasivuava ja 120 sauri. Ja eilen 25.12 oli Parry ja mahdollisesti Moilasella 23 parhelia. Ihan hienoa katseltavaa, mutta ei mitaan spektaakkeleja. Eilen oli myos erikoinen juttu, joka hiukan saattaa epailyttaa terveen kritiikin omaavaa lukijaa: mennessamme doomiin syomaan Moilasen kanssa ilmestyi taivaalle keskirkikkaat sivuauringot, ja sitten katselimme kuinka irtonaisten kidevalahdysten vyo kulki lapi taivaan - horisonttirengas. Valahtelyt olivat erittain harvaa, mutta selvasti rajoittuneet hr-tasoon. 120 kohdilla oli pari kidetta enemman. Teimme normaalin havainnon tastakin. Moilanen totesi: "himmein hr ja 120set mita olen koskaan nahnyt".

    Taan jutun voi forwardoida rauhassa halolistalle.     T. Marko (R.)