Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Teemu Ohman (tohman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.01.1999


Moi teille.

Aikioniemi pulisi:

> Jee... jääsumuSaureja..... Kiikoisissa ei oo jääsumusta tietoakaan.....

Oulussa on, tosin ei mitään ihmeempiä. Aamupäivästä kelpo pilari ja kohtuulliset saurit. Jokunen replikakin tuli tehtyä, ja kokeilinpa samalla yhtä uutta lakkamerkkiä.

> no enpä kyllä kaipaakaan kun silmissä hehkuu vieläki 30.-31.12. näkyny
> kuun pyramidinäytelmä. Päivämäärä oli todellaki 30.-31.12. eikä
> 29.-30.12. kuten ekaks kirjotin...

Piponnoston arvoinen havainto! Ja tavallisen surullinen tarina kamerasta... Näitä "Ei siellä mitään kuitenkaan näy" -juttuja on varmaan jokaisella kamerankäyttäjällä. :-( Koetetaan kukin tahoillamme skarpata tämän suhteen, sillä Janatuisen kaari saattaa näkyä milloin hyvänsä, ja jos kamera on silloin jossain muualla kuin havaitsijan käsissä valottamassa filmiä, ei ole enää kellään kivaa, kaikkein vähiten havaitsijalla itsellään.

> meneekö nää mun tekstit yleensäkää
> minnekään postituslistalle ku ei mitään elämää oo tosta mun edellisestä
> kirjotuksesta heränny...vaiko onko halojaoston postituslista todella
> näin kuollut paikka? Helenius havaitsi muuten myös näytelmää.........

Joo, kyllähän nuo perille tulevat, ja huomio listan tämänhetkisestä hengettömyydestä on kyllä paikkansa pitävä, tosin ainakin osittain kyse tässä tappauksessa voi olla jaostolaisten lomailusta kaukana sähköpostista, kuten minun kohdallani. Tästä aiheesta minun piti kyllä noin muutenkin puhumani, siis listan tilasta, ei lomailustani. Voipi olla, että ainakin osalle porukkaa on päässyt muodostumaan semmoinen käsitys, ettei täällä sovi puhua muista kuin B-lomakkeen haloista, tai harrastaa syvästi halotieteellistä teoretisointia. Se ei kuitenkaan alkuunkaan ole listan ainoa tarkoitus. Toivoisin, että kun meille kerran tämä oivallinen kommunikointiväylä on käyttöömme annettu, niin sitä myös käytettäisiin. Janin, Joukon ja Simon tämänpäiväiset kommentit ovat verrattain hyvä esimerkki siitä listankäytöstä, mitä minä ajan takaa. Siis tämä on täysin vapaa areena kaikille haloaiheisille asioille, mitä mielenpäällä on, siis havaintoja, niiden puutetta, kommentteja havaintoihin, kysymyksiä, kritiikkiä, selitys Moilasen kaaren synnylle jne. yms. saa, ja on jopa suotavaa, kirjoitella tänne. Halot ovat sen verran monipuolinen ja kiinnostava aihe, ja meitä niin moneksi, että on kovin vaikea uskoa puheenaiheiden ihan äkkiä loppuvan. Summa summarum: Kirjoitelkaa, hyvät kollegat!

        Teemu