Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Simo Aikioniemi (siai_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 03.01.1999



29.-30.12. iltayöstä pyörähti savukosken taivaalle mukava pyramidinäytelmä. Olin aiemmin illalla jo ihmetellyt varsin leveää 22r:sta, mutta yhdeksän maissa taivaalle paukahti sitten pyramidihaloja ysin, 24 ast. renkaan ja 23 ast. parroidin voimalla. Siinä sitten ihmettelin että oliko 22-24 asteen seudulla keikkuneessa renkaassa mukana myös 23 rengas. Ehkä, ehkä ei... kuviakaan ei ole asiaa selventämässä, koska olin jättänyt kameran kotiin Kiikoisiin. Eihän kameraa kannata joululomalla mukana kuljettaa, koska.... a) aurinko ei näy saukoskella
b) kuulla ei koskaan näy mitään järkyttävää..... Näin ollen kamera vietti ansaittua(?) joululomaansa kotona kameralaukussa, vaikka sillä olis kieltämättä voinut olla käyttöä tuota pyramidivyörytystä vastaan... Näin muuten yhdessä vaiheessa aika selvän 24 parroidin vasemmalla puolella, mutta ihmettelin kun 9 asteen suunnalla ei ollut tietoakaan mistään vastaavasta. Tuli vaan mieleen myöhemmin että mitä tää näytelmä olis ollut auringolla, sillä 22-24 ast. rengas-systemmi oli aika järkyttävän kirkas.....onko kukaan muu nähny mitään tuona yönä????????



Get Your Private, Free Email at http://www.hotmail.com