Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Pekkola J Marko (JMPEKKOLA_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.05.1997



Tervehdys vaan kollegat,

Mr. Sillanpää & allekirjoittanut kutsuvat halohavaitsijat & kaikki asiasta kiinnostuneet ensi sunnuntaiksi yhteisen hauskanpidon merkeissä Helsinkiin ja Ursaan. Jaoston jäsenille tippuu tiistain paikkeilla KUTSU postilaatikoihin tarkempine ohjelmineen.

Pidämme lähestulkoon 'ex tempore', itseasiassa historiallisesti jopa ensimmäistä kertaa peräti minuuttiohjelmalliset halopäivät sunnuntaina Ripleyn vierailun kunniaksi. Jäämme jännityksellä odottamaan miten paljon ohjelman aikataulu tulee tuhoutumaan (Pirstoutuuko se vaiko vain räjähtääkö?; veikkauksia otetaan vastaan). Asianomaiset diaesitykset + keskustelut tullaan käymään eksoottisesti englanniksi, jotta arvoisa Saskatchewanin yliopiston prof.-vieraammekin ymmärtää mistä juttelemme ja spekuloimme.

SUNNUNTAI 18.5. Ursan toimisto Raatimiehenkadulla (3 A 2) Helsingissä; Alla ohjelma muistinvaraisesti;

Klo 1215 alkaen;

    Historical background of Saskatoon display     Pekkola
    Saskatoon display pictures by Ripley           Ripley
    New halo arc at Oulunsalo display              Moilanen(?), 
    Sillanpää European halo project April 1997     Mäkelä
    Current status of elliptical halos             Sillanpää
    Oimakon halo expedition results                Ruoskanen, Riikonen
    Light and Color in Santa Fe                    Pekkola 

Päätös siinä klo 16-17 paikkeilla.

Välissä on kaksi "coffee breaks" ja lopussa yhteinen hauska keväinen kävelymatka paikalliseen pizzeriaan, johon 'virallinen' ohjelma loppuu. Kaikki esitelmän ovat korkeintaan 30 min pituisia. Ainoa poikkeus on Ripley, jonka voimme kohteliaasti antaa puhua / näyttää dioja pidempäänkin, jos miehellä riittää mukavaa juttua ja asiaa.

Regards, Marko

PS.
Belgian halohavainnot huhtikuulta saapuivat (tavatonta rummunpärinää taustalla). Saalis antaa selkeän kuvan täkälaisten sääharrastajien nykyisestä halotuntemuksesta. Saa nähdä miten radikaalisti onnistumme tähän jatkossa vaikuttamaan.

Eli "The results of the Belgian Jury. Good evening Bryssel... " APRIL 1997

         1 kpl sivuaurinko.
         1 kpl 22 rengas. 


Ja molemmat eri havaitsijoilta!! Veikkaanpa että jos joku suomalainen viipyisi kolme viikkoa lomamatkalla Belgiassa, niin voisi hyvinkin päätyä koko vuoden parhaaksi havaitsijaksi.