Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Pekkola J Marko (JMPEKKOLA_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 25.03.1997


Hei taas kollegat,

Tuli juuri postissa sellainen naurupommi Hollannista, ettei mitään rajaa! Nyt kun henki on pikkuhiljaa palaamassa takaisin...

...Ennen päivän "huumori"- (tai itku...) annosta vastaus Jeren kysymykseen ja Annen heittoon kevätkokoontumisesta:

> Liljekvistin (btw -qvist vai -kvist?) SAurin alueella.

LiljeQUIStin sivuauringot. Ne 150-160 asteen päässä Auringosta olevat pitkulaiset kirkastumat. Verraten vaikeita nähdä Suomessa - näkyvät vain kaikkein parhaimmissa laattakidenäytelmissä. Mielenkiintoista  nähdä löytyvätkö eilisen näytelmän fotoista

Annella oli mailissä hauska heitto kevätkokoontumisen tarpeesta haloporukan kesken. Kannatetaan. Missä? Miten? Yksi sopiva  ajankohta voisi olla heti huhtikuun jälkeen; päästäisiin tuoreeltaan  vertailemaan kevätmetsästyksen tuloksia. Ideoita?

HOLLANNIN HUUMORIPOMMI Ei mitään rajaa, ei mitään. Tuli yhdeltä hollannin ryhmän osanottajalta maili. Mies paljastui heidän (hollannin säähavaitsijoiden suuri useampisatajäseninen yhdistys) koko yhdistyksensä presidentiksi.

Lähetimme Mikan kanssa heidän n. 10-henkisen halohavaintoryhmän jäsenille viime kevään yhteenvedon postissa noin viikko sitten: ensimmäinen postitus Hollannin itse rivihavaitsijoille suoraan meiltä kautta aikojen. Nämä ensimmäiset historialliset SUORAANHELSINGISTÄPOSTITUKSET ovat näköjään shokkiarvokkaita (ensimmäinen kokeilu saksalaisille pari viikkoa sitten oli pistää koko maan sekaisin; heidän seuraava jaostolehtensä oli ennätystäynnä halojuttuja, noin 80%, kun meteoreille liikeni enää 20%; tavallisesti luku on toisin päin). Nyt Hollanti vuorossa...

ja... ...Huh huh... ja nyt selkisi (viimeinkin) mitä hollantilaisten halojaoston ikuispomo Hattinga Verschure on viimeisten 15 vuoden aikana kertonut suomalaisista ja tuloksistamme havaitsijoilleen...:

Yksi ensimmäisistä lauseista piti sisällään tämän huomion: "Ai Suomessakin on haloista kiinnostuneita?"

Ei kyllä tiedä pitäisi sittenkään nauraa keuhkot pellolle vai pikemminkin itkeä.

Ja arvatkaa montako kiloa FHON:in saavutuksia eräs Keski-Eu- rooppalainen halohavaintoverkon vetäjä on Ursan kustannuksella saanut kotiinsa viimeisten 15 vuoden aikana?

Ei mitään niin raa'an tehokasta kuin postittaa suoraan kaikki materiaali Keski-Euroopan havaitsijoille. Ei enää välikäsiä.

"Farewell ancien regime"

Marko