Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Mika Sillanpää (masillan_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.03.1997



Heissan kaikille!

Huhtikuu lähestyy hurjaa vauhtia. Tänään muuten oli jo vähän kevättä ilmassa 46 asteen allasivuavien muodossa. Perinteinen kevätprojekti käynnistynee huhtikuun alussa jälleen kansainvälisissä merkeissä. Saksalaiset olivat suorastaan ihastuneita viime toukokuun yhteenvetoon ja ovat nyt erittäin innostuneita ottamaan saman uusiksi. He ehdottivat pelkästään huhtikuun kestävää projektia, ja raportti tehtäisiin yhteistyönä siten että suomalaiset tekisivät sanalliset kuvaukset näytelmistä ja saksalaiset hoitaisivat datapuolen (joka heillä on hallussa). Käynee meille? Myös Hollannin havaintoverkko Hattinga-Verschuren johdolla osoitti kiinnostusta asiaa kohtaan. He tullevat ainakin lähettämään havaintoja projektiin.

Ainoa hiukan problemaattinen kohta on yhteisen (vai pitääkö olla sama?) havaintoformaatin sumpliminen. Saksalaiset haluaisivat käyttää omaa järjestelmäänsä (raskas koodaus) mutta sopiiko se meille? Olisiko hyvä että esim. me tekisimme havainnot projektin ajalta sekä omallamme että viime keväältä tutulla saksalaiskoodauksella?

Kertoilkaahan mielipiteitä/ideoita joko listalle kaikkien näkyviin tai replynä suoraan tänne!

  "Matematiikan lauseet ovat ikuisia satunnaisuuksia"

  • Aristoteles -