Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Pekkola J Marko (JMPEKKOLA_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 25.02.1997


Tervehdys halomieliset kollegat,

Kävin katsomassa 31.8.1994-display:n viimeisimmin ilmaantunutta ihmetyksenaihetta. Kuva on otettu siten, että vain toisesta ZYK:in laidasta paljastuu hieman aluetta, joka kenties on ZYK:in varsinaisen  esiintymisalueen ulkopuolista aluetta. Ko. kohdassa näyttäisi näkyvän hyvin himmeää värillistä jatketta suurinpiirtein saman lyhyen matkan verran kuin ko. alue näkyy ennenkuin kuvan reuna tulee vastaan. Näyttäisi äkkiseltään liian himmeältä, liian epäselvältä, liian lyhyeltä, ...ja toispuoleiselta (kenties vain koska toista puolta ei näy kuvassa). Kuva on kaukana varmasta todisteesta. Varsinkin  kun legendaarinen Kern on kyseessä niin ens. kuvan pitäisi olla kiistaton, selvä, riittävän pitkä, riittävän valovoimainen.

Kiitos monsieur Sillanpäälle ko. äärimm. mielenkiintoisen foton ottamisesta esille. Tämä ja Kaiserin kuva yhdessä muodostavat ison huutomerkin, HERÄTYS-signaalin meille kaikille: A. hyvin himmeitä Kern:ejä saattaa itseasiassa todella NÄKYÄ missä tahansa isossa halonäytelmässä! B. Jonain päivänä jossain päin maailmaa joku saattaa todistaa Kernin olemassaolon sillä no 1 dynamiittivalokuvalla, joka sitten leviää ilmakehäkirjoihin kautta maailman.

Regards, Marko  

Parhain terveisin, Marko