Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Halot (Halot_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 02.10.1996



%From: Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net
%To: Halo List
%Date: 02 Oct 96 11:41:05
%Subject: Syyskuulumisia
%From: "Veikko Mäkelä" <PVTMAKELA_at_hidden_email_address.net>
%Date: Wed, 2 Oct 1996 10:41:05 EET DST

  Tervehdys, halohavaitsijat!

  Ennen Ursa Minorin tuloa hiukan viimeisiä kuulumisia.   Kevään projektin toukokuun osuuden yhteenvedon tekemiseen   on tullut muutoksia. Se ei tulekaan Ursa Minorin seuraavaan    numeroon, vaan teemme erillisen monisteen. Näin siksi,   että Saksasta saimmekin aiemmasta tiedosta poiketen piirroshavaintoja    toukokuulta.

  Huhtikuun yhteenveto on julkaistu saksalaisten ryhmän lehdess   ä, mutta yritämme saada sen monistettua ja jaettua kevään   projektiin osallistuneille jaostolaisillekin.

  Halohavaintojen arviointiryhmän toiminta käynnistetään tässä   syksyn aikana. Alunperin keskustelimme Cygnuksella arvioinnin   vapaaehtoisuudesta, mutta keskusteluissa päädyimme siihen johtop   äätökseen, että halojaostolla on periaatteellinen oikeus   arvioida sille raportoituja havaintoja. Arviointiryhmä lähtee   liikkeelle kokoonpanolla: Anne Jokinen, Veikko Mäkelä, Marko   Pekkola, Marko Riikonen, Jukka Ruoskanen ja Mika Sillanpää.   Varajäsenenä Reima Eresmaa. Sihteerinä toimii jaostonvetäjä.   Ryhmä kokoontuu vähintään kolmesti vuodessa.

  Käsittelyyn tulevat kaikki B-lomakehalot. Hyväksytyistä   havainnoista julkaistaan listaa Ursa Minorissa ja ehkä myös   erillisenä vuosiyhteenvetona. Epävarmoiksi ja hylätyiksi   luokitelluista havainnoista lähetetään havaitsijalle itselleen   ilmoitus perusteluineen ja havaintovinkkeineen vastaisuuden   varalle.

  Ryhmän toiminta tulee olemaan alussa toimintatapojen etsimistä   ja rutiinien hiomista. Kaikki kommentit ja ajatukset   jaostolaisilta asian tiimoilta ovat tervetulleita.

  Tapen kirjaa tilattiin viisi kappaletta ja välitän tilauksen   Matti Suhosen hoidettavaksi. Aikanaan tilaajat saavat ilmoituksen    kirjojen saapumisesta.

                                                Mukavia
                                                syysilmoja,
                                                terveisin,

                                                -VeikkoM-