Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (moilanja_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 10.11.2004



Moi kaikille,

Ei, ei jaostonvetäjä ole vielä kadonnut... Kaikkinaiset kiireet ymmä muut sotkivat edellisen UMin deadlinen seudun niin pahoin, että se UMi jäi kirjoittamatta. No, nyt olen kirjoittamassa vähän normaalia pitempää UMia.

Joten lähetelkääpäs viime aikaisia ja kirjoituspöydän laatikkoon jääneitä havaintoja minulle...

Niin, ja ne jotka tietävät, että minulla on teidän halokuvianne lainassa, muistutelkaapa minua niistä (paljonko niitä pitäisi olla jne). Minulla on iso kasa esim. Olli Sälevän, Marko Mikkilän, Ismo Luukkosen ja monen muunkin kuvia. Tarkoitus olisi palautella niitä tämän kuun loppuun mennessä. Skannailen jaoston arkistoon niistä joitain vielä ennen palauttamista.

Kuvien palauttaminen ei tosin tällä erää koske kuvia, jotka on valittu ehdolle Tapen ja minun halokirjaan, mutta muut kuvat aion palauttaa. Halokirjan kuvat on jo valittu, mutta valinta ei ole vielä aivan lopullinen. Siellä on esim. pari tyhjää paikkaa vielä. Tällä hetkellä kirjaan on sijoitettu kuvia viideltä suomalaiselta plus minulta. Jääkö ne kaikki sinne, ei ole varmaa vielä. Yksi tekijä kuvien lopulliseen valintaan ja määrään on se, että värikuvat joudumme maksamaan omasta kukkarosta. Eikä se tosiaan ole halpaa lystiä. Ei kenelläkään olisi kertoa hyviä apurahaa jakavia tahoja, joilta voisi anoa rahaa kirjaa varten?

Jos jollain on vielä viimevuotisia (2003) havaintoja, niin pian tänne. Yritän saada 2003 yhteenvedon valmiiksi...

Jarmo