Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Ismo Luukkonen (Ismo.Luukkonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 08.06.2004


Piristy Marko!

Kevät on aina haloaikaa, eikä heikompikaan kevät turha ole. Jos aurinkokaari ei näyttäydy, ei ole syytä heittää tuhkaa päälleen, vaan nauttia rauhassa niistä 22 ylläsivuavista ja sivuauringoista. Oma kevään huippuhetkeni ei muuten yllättäen ollut Ruotsissa näkemäni 46 allasivuava eikä edes se kesäkuun ensimmäisen Wegener -näytelmä (vaikka nämä toki korkealle nousevatkin), vaan illalla 20.5. ruotsinlaivalla näkemäni huikean kaunis auringonpilari, joka kohosi laskeneen auringon valaisemien stratocumuluksien edessä.

Ismo

Herättipähän Lounais-Suomen uutiset puntaroimaan mennyttä halokevättä. Näin huhti-toukokuussa vain yhden harvinaisuuden, ellipsihalon. Yhtä heikkoa halokevättä ei ole tullut vielä vastaan. Ellipsihalokaan ei ole mikään kevään edustaja, todennäköisyys nähdä se on suuurinpiirtein sama missä kuussa tahansa. Voisi siis sanoa, että Helsinkiin ei tänä vuonna tullut halokevättä ollenkaan.

t. Marko