Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (moilanja_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 23.03.2004



Terve,

Hyvä kysymys. Kyllä minun olisi tarkoitus pistää taas nettiin seurantasivu pystyyn. Aion myös ensi kuun aikana vähän päivitellä jaoston sivuja muutenkin (siellä on ilm. esim. apuvetäjä Riikosen osoite nyt väärin)...

Joten halohuhtikuussa toimitaan taas kuten viime vuosina on tehty, että paremmista näytelmistä voi antaa hälyn tälle listalle. Lisäksi havaintoja voi lähettää vaikka reaaliaikaisesti osoitteeseen halot_at_ursa.fi.

Ajatusta minulla oli myös sen suuntaista, että kun niitä digikameroita alkaa ihmisillä olla, niin tänä vuonna raportoinnissa saisi käyttää myös digikuvia. Mutta lähettäkää niistä vain pienikokoiset versiot (korkeintaan 300x400 pikseliä). En sitten halua ~74 kappaletta kuvia mitkä on otettu saman 22r:n näkyessä taivaalla, vaan korkeintaan 2 kuvaa per päivä per havaitsija (ellei tule huippunäytelmä, josta voi lähettää toki enemmän kuvia). Mieluusti kuvista saisi näkyä kaikki päivän mittaan näkyneet harvinaisuudet, joten sen vaatimuksen täyttämiseksi kuvia saa lähettää sitten enemmän kuin 2 per päivä.

Nimetkää kuvat seuraavasti: 200404PP_HHMM_NMMM.jpg. Jossa PP=päiväys 01...31, HH = tunti 01...23, MM = minuutti 01...59, N = etunimen etukirjain ja MMM = sukunimen 3 ensim. kirjainta. Kuun haloissa päiväys on se päivä, minkä puolella kuva on otettu, ei kaksoispäiväystä. Jos samalta minuutilta on useampi kuva, lisätkää nimen perään vielä a, b... jne. mielellään kuvausjärjestyksessä.

Teen noista kuvista sitten huhtikuu 2004 -gallerian jaoston sivuille ja kuvia tullaan käyttämään jatkossa muutenkin sivuston kuvituksessa.

Terveisin,
Jarmo  

> Terve,
>
> näihin aikoihinhan on usein esitetty kysymys halohuhtikuusta, joten
> eipä
> rikota kaunista perinnettä: Onko jaostolla suuri ja kauaskantoinen
> suunnitelma halokevään varalle?
>
> Teemu

..............................................................
 MTV3 Laajakaista - Hauskemman elämän puolesta.  http://www.mtv3.fi/liittyma/hankinta/laajakaista/