Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marko Riikonen (riikonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 02.07.2003



Terve porukka,

Halo-opas alkaa olla siinä vaiheessa, että pyramidihaloista tarvittaisiin nyt kuvia. Oppaastahan ollaan tekemässä (täysin uutta) nettiversiota ja kuvituksena tullaan käyttämään runsaasti valokuvia. Näin ilmiöistä saa realistisemman kuvan kuin piirroksista, joita niitäkään ei toki unohdeta.

Eli kaikki joilla on pyramidirenkaita, parheelioita ja sivuavia kuvattuna, pistäkää tulemaan. En mielelläni kuitenkaan ota nurkkiin lojumaan dioja, negoja tai paperikuvia. Olisi hyvä jos saisitte läheteltyä kuvia digitaalisesti sähköpostilla, cd-levynkin voi pistää postiin. Jos itsellä ei ole diaskanneria, kaverilta tai työpaikalta aina löytyy. Kuvien ei tarvitse olla isoja, niistähän halot eivät kuitenkaan kunnolla näy.

Näytelmiä saa olla joka lähtöön. Yksinkertaiset 9 rengas + 22 rengas otokset ovat yhtä tervetulleita kuin monimuotoisten näytelmien kuvat. Tarkoitus ei ole esittää pelkästään niitä parhaita pyramidien esiintymiä, vaan myös tavallisia. Kuvia pyritään valitsemaan mahdollisimman monelta havaitsijalta.

Marko