Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marko Riikonen (riikonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.06.2003



14.30-14.45 näkyi 9 rengas ihan kohtuullisesti. 22 rengas yllättävän heikko. Mahdollisesti 24 rengas ulkopuolella. Otin useita kuvia, yhdistäminen voi tuoda 24 renkaan esiin.

Ruoskasella Riihimäellä täysin selkeää. Nähtävästi Etelä-rannikko on yläpilvialueen reunalla, täällä on ollut aamusta saakka yläpilvessä, odotettu vain milloin sinne jotain mainittavampaa ilmestyy.

Sanottakoon tässä että Suomen harvinaiset halot on tilastoitu aikojen alusta lähtien vuoteen jo 1997 saakka. Olen istunut tässä viikon koneen ääressä aamusta iltaan. Moilasella on havainnot vuodesta 1997 eteenpäin, ne ehkä voitaisiin lähettää helsinkiin, tai sitten voisin saattaa homman loppuun umin ja halokevät raporttien tiedoilla.

Päivä-, kuukausi- ja vuosikohtaiset näkymistiedot joka muodolle niin auringolla kuin kuulla saadaan, mutta havaitsijakohtaisia ei. Siinä olisi ollut liikaa hommaa.

Marko