Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (moilanja_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 27.01.2003



Tervehdys kaikki,

Tässä hiukan ennakkotietoja halojaoston suunnitteilla olevaan jaostotapaamiseen liittyen.

Ajankohdaksi on tällä hetkellä muotoutumassa viikonloppu 7-8.6. 2003. Tuo ajankohta sopii ainakin kaikille keskeisille henkilöille. Tosin, tuonne on vielä yli viisi kuukautta, joten saa nähdä miten loppujen lopuksi tuon kanssa käy.

Kokoontumispaikka ratkesi ensimmäisenä, sillä Jarkko Korhonen tarjosi tulevaa asuntoaan kokouksen pitoa varten. Ihan missä tahansa murjussa tällainen isomman joukon kokoontuminen ei onnistu, joten on vain hyvä, että Jarkon tuleva asunto sattuu olemaan Hajalan entinen rautatieasema Halikossa, Salosta vähän matkaa Turkuun päin. Liikenneyhteydet ovat siis varsin hyvät, vaikka junat eivät Hajalan asemalla enää pysähdy. Jarkko tosin toivoi, että kukaan vieraista ei sitten toikkaroi itseään ohikiitävän bendolino-junan alle...

Paikasta en osaa sanoa vielä muuta, paitsi että vesijohtoa siellä ei Jarkon mukaan ole. Mikä aiheuttaa ilmeisesti hiukan järjestelyjä. Juomakuntoinen kaivo kuitenkin tontilla kuulema on. Majoitustilaa on varmaankin riittävästi.

Ohjelmasta ei ole vielä kuin alustavia suunnitelmia, muutama esitelmänpoikanen varmaan pidetään ja yleistä jutustelua kuvien kera. Jonkin verran juttua on myös ollut siitä, että ilmakehän muistakin valoilmiöistä voidaan keskustella, joten ilmakehäihmisetkin voivat tulla paikalle. Moni haloihminen kun on kiinnostunut myös muista ilmakehän veikeistä ilmestyksistä.

Ideoita? Kommentteja? Nimiehdotuksia tapaamiselle?

Tarkennetaan tapaamisen yksityiskohtia sitten jatkossa lisää.

Jarmo Moilanen
Halojaosto